Groepsleerkrachten:
Anne Gre Flikkema; maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
Olga Muurman; vrijdag

Veilig Verkeer Nederland.

De kinderen van groep 7 en 8 hebben een voorlichting gehad van veilig verkeer Nederland.
Deze keer ging het over: Op de fiets even niets.
De kinderen mochten via een virtueel fietsprogramma, fietsen met een telefoon in de hand. Hierdoor konden de kinderen ervaren hoe gevaarlijk het is om te fietsen en appen tegelijk.

DaVinci
In groep 7 en 8 werken we over de Maori’s. Dinsdag 6 november jl. hebben bijna alle leerlingen een presentatie gegeven van hun themawerkstuk.
De onderwerpen van de thema werkstukken waren o.a.: De Maori’s, De Kiwi vogel, De Moa en de Brughagedis. De kinderen presenteerden in verschillende vormen denk hierbij aan PowerPoint, muurkranten een spreekbeurten en onderzoeksvragen beantwoorden. Ook kwamen er quizzen voorbij en een echte HAKKA!!! Niet iedereen kon aan bod komen maar deze kinderen komen deze week ook nog aan de beurt.
De kinderen kregen van elkaar en van de juffen enkele tips en tops waar ze weer van kunnen leren voor hun volgende themawerkstuk presentatie.