Kinderraad
Onze school heeft een kinderraad. Deze wordt samengesteld uit leerlingen van groep 7 & 8 en ieder jaar gekozen door leerlingen uit groep 3 t/m 8. Door middel van een verkiezingscampagne waarin de kinderen ook een pamflet maken, worden de verkiezingen gehouden.
Het kiezen gebeurt  professioneel: aan een tafel mogen ze een naam aankruisen en het papier wordt in een echte stembus gedaan.  Dit jaar zijn Eva en Gijs uit groep 7 en Dennie, Daan, Thiemen en Tjitske uit groep 8 gekozen.
De kinderraad organiseert in de loop van het schooljaar activiteiten zoals discoís, playbackshows, kleurwedstrijden, een waterspektakel, bij sneeuw winterspelletjes o.i.d.
Ook heeft de kinderraad een ideeŽnbus waar leerlingen een briefje in kunnen doen met hun idee.
De kinderraad gaat hierover vergaderen. Dit vergaderen gebeurt ongeveer 1x in de 6 weken.